Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Buget 2013: Ponta sustine ca nu este perfect

Buget 2013: Ponta sustine ca nu este perfect


Premierul Victor Ponta a declarat, joi, in plen, dupa votul la proiectele de buget de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat pe 2013, ca nu este un buget perfect, dar e cel mai bun pe care tara poate sa-l aiba astazi.

"Va multumesc in numele Guvernului pentru intreaga activitate, pentru toate dezbaterile. Nu este un buget prefect, dar este cel mai bun buget pe care putem sa-l avem astazi", a precizat Ponta.

El a adaugat ca spera ca in anul viitor Romania sa aiba un buget mai bun.
Parlamentul a adoptat, joi, cu amendamente, proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013, in favoarea adoptarii proiectului de act normativ propus de Guvern pronuntandu-se 309 senatori si deputati si fiind inregistrate 108 voturi "impotriva".

Parlamentarii au votat bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale pe 2013

Proiectul Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2013 a fost adoptat cu 310 voturi "pentru" si 109 voturi "impotriva". La acest proiect de act normativ a fost adoptat un singur amendament, care propune eliminarea prevederii potrivit careia ordonatorul principal de credite are obligatia sa transmita Ministerului Finantelor Publice detalierea in structura, pe functii, a numarului maxim de posture finantat prin prezenta lege si salariul mediu de baza pe functii, din anul 2013, in termen de 30 de zile de la intrarea in vigoare a prezentei legi.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1435 ori