Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Buget 2013: Parlamentarii au reluat, in plen, dezbaterile

Buget 2013: Parlamentarii au reluat, in plen, dezbaterile


Senatorii si deputatii s-au intrunit, miercuri dimineata, in plen, pentru a continua dezbaterile incepute marti la proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013.

La sedinta si-au anuntat prezenta 435 de parlamentari, iar dezbaterile sunt conduse de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Zgonea a spus ca sunt parlamentari care au luat "prea mult" peste 50 la suta din voturi in alegerile parlamentare si "au ramas in siajul lui 9 decembrie".

Buget 2013: Dispozitiile generale, adoptate de parlamentari

Acesta a anuntat ca, potrivit celor convenite de liderii grupurilor parlamentare, senatorii si deputatii vor dezbate bugetele diverselor ministere in masura in care ministrii de resort sunt prezenti la sedinta, fara sa se mai respecte ordinea in care ele figureaza in proiectul Legii bugetului.

Astfel, parlamentarii au renuntat, pentru moment, sa discute bugetul SGG si au votat bugetul Ministerului Apararii Nationale, in prezenta ministrului Mircea Dusa.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1207 ori