Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Aproape 9400 amendamente au fost depuse la proiectul bugetului de stat pe 2010

Aproape 9400 amendamente au fost depuse la proiectul bugetului de stat pe 2010

La proiectul legii bugetului de stat pe 2010 au fost depuse, in total, 9399 amendamente, cele mai multe dintre acestea inregistrandu-se la bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului- 3396, conform unei centralizari a Comisiilor de buget-finante, informeaza NewsIn.

Potrivit centralizarii, un numar mare de amendamente a mai fost depus la bugetul alocat Ministerului Educatiei -1585 si la capitolul bugetelor locale - 1005.


Din cele 9399 amendamente, doar 69 au fost adoptate de Comisiile de buget-finante.


Dintre amendamentele respinse, peste 1000 au fost inregistrate la bugetele Secretariatului General al Guvernului si la cel al Ministerului Culturii si vizeaza suplimentarea fondurilor in vederea construirii si reabilitarii lacaselor de cult, dar si pentru construirea si reabilitarea unor poduri.


De altfel, social-democratii, liberalii si unii reprezentanti ai minoritatilor au insistat sa-si sustina, pe parcursul ultimelor patru ore din cadrul sedintei de miercuri, amendamentele prin care solicita fonduri pentru reabilitarea unor biserici, pana in prezent toate fiind respinse de plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.


Discutiile in cea de-a treia zi de dezbateri la buget continua.


 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 807 ori
Citeste mai multe despreamendamente proiect buget