A doua rectificare bugetara va fi efectuata saptamana viitoare. Ponta: Este o rectificare pozitiva

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 13:10
1601 citiri
A doua rectificare bugetara va fi efectuata saptamana viitoare. Ponta: Este o rectificare pozitiva
activenews.ro

A doua rectificare bugetara din acest an va fi efectuata saptamana viitoare, fiind vorba de o rectificare pozitiva, a anuntat premierul Victor Ponta.

El a precizat ca rectificarea va fi efectuata si pe baza discutiilor avute in aceste zile cu expertii Comisiei Europene, la Bruxelles.

Premierul a asigurat totodata ca toate fondurile aferente platii drepturilor de natura salariala sau pentru indemnizatii sunt acoperite.

"Restul, vedem ce putem sa sprijinim si ce putem sa dam si pentru sanatate, si pentru dezvoltare locala", a adaugat Ponta.

Reprezentantii Guvernului si cei ai BNR s-au aflat, saptamana trecuta, la Bruxelles pentru evaluarea acordului cu FMI, CE si Banca Mondiala, discutiile avand loc in premiera in afara tarii, pe agenda figurand si cea de-a doua rectificare bugetara din acest an.

Decizia a fost legata de contextul intern al campaniei electorale, ambele parti intelegand ca discutiile sa nu fie folosite in scopuri politice, fiind mai degraba discutii tehnice. FMI are ca regula sa nu se implice in politicile interne pe perioada campaniilor electorale, dar era necesar ca aceasta misiune de evaluare sa aiba loc", au declarat atunci pentru Reprezentantii Guvernului si cei ai BNR s-au aflat, saptamana trecuta, la Bruxelles pentru evaluarea acordului cu FMI, CE si Banca Mondiala, discutiile avand loc in premiera in afara tarii, pe agenda figurand si cea de-a doua rectificare bugetara din acest an.

Decizia a fost legata de contextul intern al campaniei electorale, ambele parti intelegand ca discutiile sa nu fie folosite in scopuri politice, fiind mai degraba discutii tehnice. FMI are ca regula sa nu se implice in politicile interne pe perioada campaniilor electorale, dar era necesar ca aceasta misiune de evaluare sa aiba loc", au declarat atunci pentru Mediafax surse guvernamentale. surse guvernamentale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rectificare bugetara, #Ponta rectificare buget , #Buget