Supermarketurile din orase, greseala "capitala"

Joi, 14 Octombrie 2010, ora 14:23
1989 citiri
Supermarketurile din orase, greseala "capitala"

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat joi ca a fost o greseala "capitala" constructia hipermarketurilor in orase, deoarece "sufoca si elimina" micul comert, precizand ca va sustine in continuare "atenuarea puterii acestor supermarketuri care sufoca productia primara", informeaza Newsin. 

"Constructia hipermarketurilor a fost o greseala capitala. Nu le construiesti in oras pentru ca ai sufocat si ai eliminat cealalta concurenta mica.

In continuare, batalia si contactele mele cu membrii Uniunii Europene, in calitate de parlamentar si de ministru, vor fi pentru atenuarea puterii acestor supermarketuri, pentru ca sufoca productia primara.

De ce trebuie sa elimin magazinele de cartier si de ce trebuie sa tin supermarketurile deschise toata saptamana si sa nu lasi magazinele de cartier?", a spus Tabara.

Ministrul Agriculturii a mai spus ca saptamana viitoare va avea o noua intalnire cu reprezentantii sectorului bancar.

"Intre timp, le-am solicitat cate un punct de vedere si sa ne dea solutiile cele mai bune de colaborare intre sectorul agricol si sistemul bancar, mai ales pe Planul National de Dezvoltare Rurala.

In general, producatorii agricoli au putine garantii. Trebuie sa gasim sursele de garantare pentru ca nu se va pune problema surselor de cofinantare", a mai spus Tabara. 

Când va fi gata prima "dronă românească". Noi detalii oferite de ministrul Economiei
Când va fi gata prima "dronă românească". Noi detalii oferite de ministrul Economiei
Tema de proiectare pentru "drona românească" ar urma să fie gata până la sfârșitul verii, a anunțat vineri, 21 iunie, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea....
#supermarketuri, #comert, #productie, #agricultura , #Agricultura

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Marile proiecte de infrastructură rutieră din România. Unde stăm pe loc și unde galopăm
  2. Ce țări a depășit România odată cu creșterea PIB-ului în ultimii 10 ani. Depășim state care nu au cunoscut comunismul
  3. Încă 700 de lei de la stat, pentru o categorie de români: Klaus Iohannis a semnat
  4. O companie-gigant se extinde în România: vor fi angajați 800 de oameni
  5. OMV așteaptă o rată internă a profitabilității de 12% de pe urma dezvoltării proiectului Neptun Deep din Marea Neagră
  6. Canicula topește economia României. Cum lovește căldura extremă transporturile: "Dacă te oprești în tabla asta, nu mai ai nicio șansă"
  7. De ce România nu a fost afectată de pana uriașă de curent din Europa de Est
  8. Veste bună pentru șoferii care merg spre Bulgaria. CNAIR suspendă astăzi o taxă importantă la frontieră peste Dunăre
  9. Semnal de alarmă la un important proiect de infrastructură: ”Termenul din PNRR este foarte greu de îndeplinit” FOTO&VIDEO
  10. Speranță pentru șoferi. Autoritățile spun că un nou lot de autostradă se poate deschide în iulie FOTO