Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Procredit Bank acorda finantare pe baza subventiilor APIA

Procredit Bank acorda finantare pe baza subventiilor APIA

ProCredit Bank anunta ca incepand cu luna septembrie acorda finantare beneficiarilor de subventii oferite prin Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) in cadrul schemei unice de plata pe suprafata (SAPS), in baza conventiei incheiate cu APIA, potrivit NewsIn.

"Linia de credit are maturitate maxima pana la data de 30 iunie 2012, data limita pentru incasarea ultimelor transe din subventiile APIA - SAPS de catre agricultori.

Valoarea maxima care poate fi acordata de catre banca este de 80% din valoarea subventiei ce urmeaza a fi incasata de la APIA in baza schemei unice de plata", se arata intr-un comunicat.

ProCredit Bank accepta garantii flexibile pentru acordarea finantarii (cesiune de creanta pe sumele incasate de la APIA sau contract de garantie personala, in functie de suma acordata). In plus, solicitantii pot beneficia de garantia oferita de Fondul de Garantare a Creditului Rural, care poate acoperi pana la 80% din valoarea liniei de credit acordate.

Banca precizeaza ca de aceasta facilitate pot beneficia atat clientii actuali ai bancii, cat si clientii noi.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1495 ori