Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitatile de dezvoltare ale agriculturii romanesti, dezbatute de experti la Bucuresti

Oportunitatile de dezvoltare ale agriculturii romanesti, dezbatute de experti la Bucuresti
Reprezentanti de marca ai agriculturii din Romania se vor reuni, pe 19 septembrie, in cadrul celei de a cincea editii a Romanian Agribusiness Conference, care isi propune sa dezbata noile modificari de Politica Agricola Comuna 2014-2020 si strategia de dezvoltare a agriculturii romanesti pe termen mediu si lung.

Evenimentul, care va avea loc la Hotel InterContinental, Sala Rapsodia, va aduce in discutie, de asemenea, oportunitatile de dezvoltare a comertului cu cereale, evolutia preturilor alimentelor in 2013-2014, sursele de finantare si cofinantare in sectorul agricol, masurile pentru sprijinirea agricultorilor in contextul politicilor europene, situatia accesarii fondurilor europene, dar si aspectele fiscale si legislative specifice agriculturii.

Evenimentul constituie un prilej de analiza si dezbatere a agriculturii romanesti, reunind intr-un mediu dinamic reprezentanti de marca din: Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, asociatii si agentii, producatori de cereale, erbicide, pesticide si produse agro-chimice, asociatii patronale, companii FMCG si distribuitori, furnizori de solutii, echipamente si servicii specifice industriei, experti, investitori, banci, companii de consultanta si case de avocatura.

Romanian Agribusiness Conference este organizat de Medien Conferences pe 19 septembrie 2013, la Hotel InterContinental Bucuresti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1412 ori