Dumitru (MADR):Sectorul viei si vinului din Romania se apropie de excelenta in domeniul agriculturii

Sambata, 17 Aprilie 2010, ora 11:01
1282 citiri
Dumitru (MADR):Sectorul viei si vinului din Romania se apropie de excelenta in domeniul agriculturii

Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale Mihai Dumitru a declarat vineri, la deschiderea oficiala a Salonului International de Vinuri de la Timisoara, "VINVEST" ca sectorul viei si vinului s-a dezvoltat foarte mult in Romania si se apropie de excelenta in domeniul agriculturii, informeaza NewsIn.

"Acest lucru se datoreaza atat viticultorilor, cat si facilitatilor oferite prin, prin care sunt asigurate finantari semnificative pe intreg lantul de productie, de la restructurarea/reconversia plantatiilor viticole, pana la vinificatie", a precizat ministrul de resort.

Mihail Dumitru a mai spus ca s-ar bucura sa mai existe un program similar in Romania, aratand aprecierea de care s-a bucurat acest Program in randul oficialilor europeni.

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) este partener oficial al Salonului de la Timisoara, alaturi de Oficiul National al Viei si Produselor Vitivinicole.

La Salonul International de Vinuri de la Timisoara, care se desfasoara in perioada 16-18 aprilie 2010, sunt prezente 24 de case de vinuri, alaturi de distribuitori si agenti economici care desfasoara activitati conexe in domeniul viticol si pomicol.

VINVEST urmareste promovarea produselor romanesti si stabilirea de relatii comerciale noi cu parteneri din tara si din strainatate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vinvest, # vin, # excelenta agricultura, # dumitru , #Agricultura