Dumitru a decis reduceri de cheltuieli de 25% in Min Agriculturii

Vineri, 14 Mai 2010, ora 13:03
1303 citiri
Dumitru a decis reduceri de cheltuieli de 25% in Min Agriculturii

Ministerul Agriculturii va reduce cu 25% toate sumele alocate in 2010 pentru convorbiri telefonice, achizitii de mobilier de birou, obiecte de inventar, consumabile/rechizite, deplasari interne si externe, chirii si estimeaza ca economia totala realizata la bugetul de stat va fi de circa 750.000 lei.

"Ca urmare a deciziei Guvernului de a reduce cheltuielile din sectorul public - incepand cu luna iunie 2010 -, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Mihail Dumitru, a emis un ordin privind cuantumul reducerilor de cheltuieli pentru aparatul central. Astfel, se vor reduce cu 25% toate sumele alocate in anul 2010 pentru convorbiri telefonice, achizitii de mobilier de birou, obiecte de inventar, consumabile/rechizite, deplasari interne si externe, chirii", se arata in comunicatul transmis vineri de minister.

De asemenea, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va reduce cheltuielile alocate pentru carburantul auto necesar deplasarii cu autoturismele de serviciu ale ministrului si secretarilor de stat, dar si pentru autoturismele din parcul auto al institutiei.

Plafonul de consum se va diminua cu 100 litri/luna pentru fiecare autoturism.

Pentru autoturismele utilizate in desfasurarea activitatilor specifice, de control, gestiune economico-administrativa, consumul de carburant se va reduce cu 300 de litri lunar. 

#reduceri cheltuieli ministere dumitru carburant , #Agricultura