Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, participa la Piata FMCG Forum

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, participa la Piata FMCG Forum


Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei a confirmat participarea la Piata FMCG Forum a carui tema principala este "Redresarea consumului".

Bogdan Chiritoiu se va participa la un panel de exceptie alaturi de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Daniel Constantin, Cristina Miclea, director marketing Albalact; Radu Timis, presedinte Grup Crist-Tim si Jean Valvis, presedinte si CEO Valvis Holding.

Dezbaterile primului panel "Coordonatele actuale si vectorul momentului" va cauta raspunsuri la intrebari de actualitate precum: Unde se afla economia romaneasca in prezent ?; In particular, care sunt coordonatele de pozitie actuale ale industriei romanesti a bunurilor de larg consum?;Care este conjunctura regionala, europeana a pietelor de bunuri de larg consum ?; In ce fel si in ce masura suntem dependenti de pietele financiare, de aprovizionare si de desfacere externe ?; Care sunt prognozele pe termen scurt si mediu pentru evolutia industriei bunurilor de larg consum - productie, import, comert?

Piata FMCG Forum, eveniment organizat de revista Piata si JMK Communication, va avea loc pe 19 iunie la Athenee Palace Hilton.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3105 ori