Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, participa la Piata FMCG Forum

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 18:55
3214 citiri
Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, participa la Piata FMCG Forum

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei a confirmat participarea la Piata FMCG Forum a carui tema principala este "Redresarea consumului".

Bogdan Chiritoiu se va participa la un panel de exceptie alaturi de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Daniel Constantin, Cristina Miclea, director marketing Albalact; Radu Timis, presedinte Grup Crist-Tim si Jean Valvis, presedinte si CEO Valvis Holding.

Dezbaterile primului panel "Coordonatele actuale si vectorul momentului" va cauta raspunsuri la intrebari de actualitate precum: Unde se afla economia romaneasca in prezent ?; In particular, care sunt coordonatele de pozitie actuale ale industriei romanesti a bunurilor de larg consum?;Care este conjunctura regionala, europeana a pietelor de bunuri de larg consum ?; In ce fel si in ce masura suntem dependenti de pietele financiare, de aprovizionare si de desfacere externe ?; Care sunt prognozele pe termen scurt si mediu pentru evolutia industriei bunurilor de larg consum - productie, import, comert?

Piata FMCG Forum, eveniment organizat de revista Piata si JMK Communication, va avea loc pe 19 iunie la Athenee Palace Hilton.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Constantin ministrul Agriculturii, #Piata FMCG Forum, #bogdan chiritoiu, #presedintele Consiliului Concurentei , #Agricultura