Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Camera de Comert si Industrie Suceava organizeaza Agro Expo Bucovina

Camera de Comert si Industrie Suceava organizeaza Agro Expo Bucovina

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu Shopping City Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Consiliului Judetean Suceava si  Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava, organizeaza Agro Expo Bucovina, Targul National de Agricultura si Industrie Alimentara, in perioada 19-21 martie 2010.

Targul, aflat la a VIII-a editie, are loc in parcarea Shopping City Suceava si este cel mai mare de acest gen din nordul Moldovei.

Fermierii interesati pot participa si la a III-a editie a Forumului Economic “Agricultura Incotro?” organizat  in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Oficiul National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, Revista “Lumea Satului”, Radio Antena Satelor Bucuresti in parteneriat cu Asociatia Comunelor din Romania – ACoR, respectiv filiala ACoR Suceava , unde se vor purta discutii atat despre problemele actuale ale acestui sector industrial, cat si despre potentialele solutii pentru un success cat mai mare in acest domeniu.

Forumul este structurat pe 3 tematici: Satul romanesc – prezent si viitor; Produsele traditionale romanesti – realitati si  perspective; Promovarea produselor ecologice de la general la particular.

In cadrul acestui forum, sub egida "Satul romanesc - prezent si viitor", vor fi discutate mai multe teme de interes pentru industria agro alimentara, printre care: modalitati de accesare a fondurilor europene pe diferite masuri; tehnici noi privind solicitarile sprijinului financiar pentru fermieri; forme de sprijin in agricultura pentru 2010

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2100 ori
Citeste mai multe despreagricultura camera comert fermieri targ