Agrostar: Valeriu Tabara vrea sa distruga pietele volante

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 18:06
1135 citiri
Agrostar: Valeriu Tabara vrea sa distruga pietele volante

Federatia AGROSTAR il acuza pe ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara, ca vrea sa distruga pietele volante, care, in opinia reprezentantilor federatiei, le ofera posibilitatea producatorilor agricoli, dati afara din piete de intermediari, sa-si vanda marfa, relateaza NewsIn.

"Declaratiile ministrului Tabara potrivit carora preturile in pietele volante sunt mai mari si fermierii nu au acces in aceste piete sunt cel putin surprinzatoare.

Ori ministrul a fost gresit informat, ori e rau intentionat.

Aceste piete au fost create tocmai pentru fermieri, care vin si isi vand direct marfa, la preturi corecte, mai mici, fata de preturile practicate in piete de intermediari.

Ministrul agriculturii, in loc sa fie preocupat cum sa-i scoata pe intermediari din piete, pentru ca agricultorii sa poata sa-si vanda produsele, vrea sa distruga pietele volante", a declarat marti presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan.

Potrivit acestuia, pietele volante sunt foarte apreciate de bucuresteni, pentru ca au marfa romaneasca, proaspata si la preturi accesibile.

"Ii cerem lui Valeriu Tabara sa-si retraga afirmatiile privind pietele volante, intrucat aduce grave prejudicii agricultorilor care isi vand produsele prin intermediul acestora.

Il invitam public pe ministrul agriculturii in pietele volante pentru a constata la fata locului diferenta de preturi fata de celelalte piete si pentru a sta de vorba cu cei care vand aici.

Asa poate sa se convinga daca acestia sunt fermieri sau nu", a mai spus Stefan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#agrostar, #tabara, #valeriu , #Agricultura