Agentia Domeniilor Statului nu se mai desfiinteaza

Miercuri, 17 Iunie 2009, ora 16:31
1275 citiri
Agentia Domeniilor Statului nu se mai desfiinteaza

Oficiali ai ministerului agriculturii au decis, miercuri, in cadrul unei sedinte cu oficiali ai Agentiei Domeniilor Statului(ADS) si ai sindicatului salariatilor institutiei, sa renunte la desfiintarea (ADS), a declarat pentru NewsIn, liderul sindicatului, Stelian Naciadi.

"Astazi ( n.r. miercuri) a avut loc o intalnire, la sediul ADS, cu oficialii Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), oficiali ai ADS si reprezentantii sindicatului salariatilor. Ministrul Agriculturii, prin reprezentanti sai, a comunicat oficial ca s-a renuntat la desfiintarea ADS", a spus Stelian Naciadi.

Potrivit acestuia, greva spontana organizata marti de salariatii institutiei au deternimat reprezentantii MAPDR sa ia aceasta decizie.

In acelasi timp, surse guvernamentale au declarat pentru NewsIn ca intreaga problematica a descentralizarii ministerului a fost amanata pana la sfarsitul anului.

Peste 100 de salariati
ai Agentiei Domeniilor Statului (ADS) au declansat, marti, o greva spontana la sediul institutiei, protestand din cauza faptului ca nu au fost consultati la realizarea proiectului de descentralizare a MAPDR,in urma caruia Agentia urmeaza sa fie desfiintata.

Acestia afirmau ca nu au siguranta ca le vor fi platite salariile compensatorii si nici nu au garantia unui loc de munca.

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
#agentie, #stat, #domenii, #agricultura , #Agricultura