Romania castiga aliati in lupta pentru alocarile Politicii Agricole Comune

Marti, 13 Noiembrie 2012, ora 16:10
1284 citiri
Romania castiga aliati in lupta pentru alocarile Politicii Agricole Comune
Foto: The Telegraph

Premierul Romaniei, aflat la intalnirea grupului "Prietenii coeziunii", a anuntat ca atat Parlamentul European, cat si grupul socialistilor sprijina pozitia CE in legatura cu acordarea unor alocatii mai mari pentru fondurile de coeziune si Politica Agricola de Coeziune.

El s-a intalnit, marti, la Bruxelles, cu liderul grupului socialist din PE, Hannes Swoboda, cu care a discutat despre bugetul comunitar pentru perioada 2014-2020, arata Mediafax.

"Este important ca Parlamentul European si grupul socialist sprijina pozitia Comisiei Europene si a grupului 'Prietenii coeziunii', care include Romania, ceea ce inseamna alocari superioare atat pentru Politica Agricola Comuna, cat si pentru fonduri structurale si de coeziune", a spus Ponta, la finalul intalnirii.

Premierul Victor Ponta se afla marti la Bruxlles pentru o intalnire cu prim-ministrii statelor membre ale grupului "Prietenii coeziunii".

#declaratie Ponta, #Ponta Prietenii Coeziunii, #alocari PAC, #alocari fonduri coeziune, #propunere Comisie PAC , #Agricultura UE