Lukoil si TNK-BP, interesate de activele Regal Petroleum

Miercuri, 15 Aprilie 2009, ora 16:02
1333 citiri
Lukoil si TNK-BP, interesate de activele Regal Petroleum

Companiile petroliere Lukoil si TNK-BP au in vedere cumpararea unei participatii in cadrul principalelor active din Ucraina ale companiei Regal Petroleum, listata la bursa din Londra, au declarat miercuri surse din industrie, apropiate situatiei, relateaza Reuters.

Discutiile ar putea duce chiar la achizitia in intregime a companiei Regal, care valoreaza aproximativ 165 milioane dolari, conform pretului de tranzactionare a actiunilor la inchiderea sedintei bursiere de marti.

Regal a anuntat anul trecut ca primeste oferte din partea partenerilor din industrie pentru preluarea unei participatii in campul de gaze naturale din Ucraina, in schimbul unui ajutor pentru finantarea dezvoltarii acestuia. Sursele au anuntat ca Regal nu a primit inca nicio oferta.

Reprezentantii companiei Regal, care are afaceri si in Romania, au refuzat sa comenteze, in timp ce oficialii TNK-BP si Lukoil nu au fost disponibili imediat pentru comentarii.

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
#lukoil, #active, #regal, #petroleum, #companii, #petrol, #bursa , #stiri Lukoil