Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Benzina se va ieftini la Rompetrol cu cu 9 bani/litru

Benzina se va ieftini la Rompetrol cu cu 9 bani/litru

Rompetrol ieftineste benzina Premium E4 cu 9 bani/litru, in timp ce pretul celorlalte tipuri de carburanti a ramas neschimbat, conform datelor afisate de companie in benzinariile proprii. Noul tarif se va aplica incepand de luni. Astfel, benzina Premium E4 costa 3,93 lei/litru, in timp ce Benzina Efix 95 isi mentine pretul de 3,98 lei/litru, iar benzina Euro Super 98 fara Plumb 4,61 lei/litru.


Pretul motorinei a ramas si el nemodificat. Un litru de motorina Efix Diesel se vinde cu 4,25 lei, iar cel de Super Euro 5 cu 4,54 lei.


Rompetrol a ieftinit motorina cu cinci bani pe litru si la 26 august.


Saptamana trecuta, companiile LukOil Romania, membra a grupului rusesc LukOil, si Petrom, controlata de grupul austriac OMV, au modificat si ele preturile carburantilor.

LukOil a ieftinit motorina cu cinci bani, incepand de vineri, 5 septembrie, dupa ce miercuri a ieftinit doua sortimente de benzina cu pana la sase bani pe litru si a scumpit cu cinci bani pe litru al treilea sortiment de benzina, potrivit datelor afisate pe portalul companiei.

De asemenea, Petrom a ieftinit incepand din 1 septembrie, ora 16, benzina cu 4 bani/litru si a ieftinit motorina cu 5 bani/litru, incepand din 4 septembrie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1447 ori