Director Lukoil Serbia, descoperit mort la Belgrad

Vineri, 19 Iulie 2013, ora 12:08
1682 citiri
Director Lukoil Serbia, descoperit mort la Belgrad

Directorul general adjunct al companiei Lukoil Serbia, Oleg Sarov, a fost gasit mort in apartamentul sau din Novi Beograd - o zona a capitalei sarbe situata pe malul stang al raului Sava, relateaza agentia de presa sarba Tanjug, citata de platforma electronica Newsru.

O ambulanta a fost chemata la domiciliul sau joi in jurul orei locale 16:40, dupa ce trupul sau neinsufletit a fost descoperit in casa in care responsabilul Lukoil traia cu sotia sa. Politia nu a descoperit semne vizibile de moarte violenta pe corpul decedatului. Acesta a fost totusi transportat la Institutul de Medicina Legala din Belgrad, releva Tanjug, citand surse din cadrul Ministerului sarb de Interne.

Oleg Sarov a venit in Serbia cu patru ani in urma si in cadrul companiei era responsabil pentru investitii si dezvoltare.

Lukoil Serbia este al doilea furnizor de produse petroliere din aceasta tara balcanica si dispune de o retea de distributie compusa din peste 180 de benzinarii, se mentioneaza pe site-ul oficial al companiei.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#director Lukoil mort, #director Lukoil Serbia, #afaceri Oleg Sarov Lukoil , #Management