Negoita isi face Guvern cu lista lui Croitoru

Luni, 09 Noiembrie 2009, ora 10:11
1122 citiri
Negoita isi face Guvern cu lista lui Croitoru

Negoita a facut ieri apel la cetateni sa isi convinga alesii de la PNL si PSD sa faca ceea ce este mai bine pentru tara - sa ii voteze Guvernul. "Daca pe mine conducerile celor doua partide nici nu au dorit sa ma vada, probabil ca cetatenii vor avea mai mult succes sa-i vada pe domnii parlamentari de la PSD si PNL si sa-i convinga sa voteze Cabinetul pe care eu il propun si de care Romania are atata nevoie", a afirmat Negoita.

Negoita va trimite azi Parlamentului lista sa de ministri. In principiu, este vorba de o formula guvernamentala apropiata de ceea ce a propus si Lucian Croitoru, Catalin Predoiu si Bogdan Aurescu fiind doi independeti care se vor regasi cu siguranta si in Guvernul Negoita. In Guvernul Negoita s-ar putea regasi si fostul deputat PSD Gabriel Oprea, potrivit pentru Interne sau Aparare.

Pe de alta parte, liderii PD-L spun ca au semnale de la PNL si PSD ca acestea nu vor programa votul asupra Cabinetului Negoita decat cel mai devreme dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. "Celelalte partide stau la coada sa intre la guvernare cu noi dupa prezidentiale", sustin pedelisti de la varful partidului.

In PD-L se vorbeste deja despre un Cabinet Negoita 2, democrat-liberalii fiind in cautare de solutii constitutionale pentru a schimba lista care va fi depusa maine cu una majoritara dupa prezidentiale, printre care si depunerea mandatului. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#negoita, # croitoru, # lista, # guvern, # ministri , #stiri Lucian Croitoru