Croitoru: Criza va crea un public cu memorie in ceea ce priveste datoria publica

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 14:54
1297 citiri
Croitoru: Criza va crea un public cu memorie in ceea ce priveste datoria publica

Consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, a declarat marti ca actuala criza a datoriilor suverane va crea un public cu memorie in ceea ce priveste datoria publica, care va cere, din acest motiv, un nou tip de politician, care nu va mai putea sa minta, relateaza NewsIn.

"Cred ca aceasta criza a datoriilor suverane va crea un public cu memorie in ceea ce priveste datoria publica. Din acest motiv, el va cere un nou tip de politician care, adresandu-se unui electorat cu aceasta memorie, nu va mai putea sa minta sau sa incuraje nemunca" a spus Croitoru.

El a declarat ca va exista si o tensiune intre generatii pentru ca cei care au drepturi castigate, chiar daca unele in exces, nu vor dori sa le cedeze.

"Noul public va incepe cu cea mai mare segregare intergenerationala care va fi avut loc in Europa. In general tinerii vor impune aceste reguli. Va fi o lupta intre generatii, pentru ca generatiilor care considera ca au drepturi castigate si dobandite le va fi mult mai greu sa cedeze ce este in exces ca asistenta sociala", a mai precizat Croitoru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#croitoru, #criza, #criza economica, #criza globala, #datorie, #datorie suverana, # datorie stat , #stiri Lucian Croitoru