Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reteaua de vanzare a Loteriei Nationale scapa de privatizare

Reteaua de vanzare a Loteriei Nationale scapa de privatizare
Oficiali ai Loteriei Nationale au anuntat ca reteaua de vanzare a societatii nu va fi privatizata. Un colectiv de lucru al Companiei Nationale Loteria Romana a fost constituit recent in scopul efectuarii unui studiu pentru eficientizarea activitatii de vanzare.
Analiza exclude din start ideea de privatizare, franciza sau comodat, a precizat Liliana Ghervasuc, presedintele Consiliului de Administratie, referindu-se la unele afirmatiile aparute in presa privind existenta unui asa-zis plan de privatizare a retelei de vanzare.

Acest studiu va fi efectuat in urma unei analize detaliate a activitatii retelei de vanzare, va lua in calcul situatia reala existenta in acest moment si va propune masuri in consecinta. Conform reglementarilor legale, studiul va fi supus analizei si aprobarii organelor colective de conducere - Consiliul de Administratie si Adunarea Generala a Actionarilor.

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 705 ori