Loteria Romana ofera 1,8 mil lei pentru antene satelit

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 00:36
1898 citiri
Loteria Romana ofera 1,8 mil lei pentru antene satelit

Compania Nationala Loteria Romana ofera din surse proprii 1,8 milioane lei, fara TVA, pentru 200 de antene satelit VSAT, care sa includa instalarea, montarea si punerea lor in functiune, anunta Newsin.

Finantarea contractului care urmeaza sa fie atribuit "se face din surse proprii, neapelandu-se la subventii de la bugetul de stat sau la credite interne sau externe.

Cheltuielile de livrare a produselor (expediere, incarcare/descarcare, manipulare si altele) se suporta de catre furnizor", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 februarie 2011, ora 08:30, iar durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 12 luni de la data atribuirii.

Loteria Romana are circa 3.000 salariati. Compania a fost infiintata in anul 1906 si se afla in subordinea Ministerului Finantelor Publice.

Compania Nationala "Loteria Romana" SA este unic organizator si exploateaza, pe intreg teritoriul tarii, jocurile loto si pariurile mutuale, jocurile de noroc caracteristice activitatii cazinourilor, precum si jocurile de tip slot-machine si cele de tip bingo, potrivit OUG nr. 77/24 iunie 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#antene satelit, #loterie, #loteria romana, #buget de stat , #stiri Loteria Romana