Loteria da 33 mil. lei pe un centru de perfectionare la Busteni

Vineri, 02 Septembrie 2011, ora 14:32
1838 citiri
Loteria da 33 mil. lei pe un centru de perfectionare la Busteni

Loteria Romana aloca 33,6 milioane lei, fara TVA, pentru construirea unui centru de perfectionare a angajatilor la Busteni, conform NewsIn.

"Compania Nationala Loteria Romana SA intentioneaza sa construiasca un centru de perfectionare si instruire a personalului din cadrul CNLR SA pe terenul pe care il detine in proprietate in judetul Prahova - Poiana Tapului, cartier Piatra Arsa, strada Traian Vuia numarul 14, teren in suprafata de circa 10.000 metri patrati.

Prin executia constructiei mentionate se urmareste imbunatatirea activitatii CN Loteria Romana SA privind ridicarea nivelului de pregatire specifica loteriei, precum si perfectionarea continua a tuturor salariatilor intreprinderii", potrivit unui anunt de participare publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Reprezentantii Loteriei Romane precizeaza ca este necesara executarea lucrarilor de constructii si instalatii aferente construirii unui centru de perfectionare pentru instruire a personalului din cadrul CNLR SA, precum si elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie.

"Centrul de perfectionare propus este alcatuit dintr-un centru de perfectionare si noua module de cazare.

Regimul de inaltime propus este de P+3E+M, suprafata construita la sol de circa 500 metri patrati, iar suprafata totala desfasurata de aproximativ 2.500 metri patrati. Criteriul de atribuire pentru contractul de achizitie publica privind 'Executarea unui centru de perfectionare Busteni' este 'oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic'", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 octombrie 2011, ora 08:30, iar durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare este de 24 luni de la data atribuirii.

Ofertantii trebuie sa prezinte, printre altele, o declaratie privind cifra medie anuala de afaceri pe ultimii trei ani, respectiv 2008, 2009, 2010. Aceasta trebuie sa fie de cel putin 67,2 milioane lei.

De asemenea, trebuie sa prezinte o lista a lucrarilor executate in ultimii cinci ani, cel mult patru contracte de executie a unor lucrari similare cu valoare cumulata de minimum 33,6 milioane lei, insotite de certificari de buna executie/recomandari.

Totodata, ofertantii vor depune inainte sau odata cu oferta garantia de participare la procedura, in cuantum de 672.000 lei.

Loteria Romana are circa . Compania a fost infiintata in anul 1906 si se afla in subordinea Ministerului Finantelor Publice.
 3.000 salariati

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#loteria, #centru busteni loterie, #loto , #stiri Loteria Romana