Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Toamna se numara joburile!

Vino la cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP!

Vino la cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP!


In aceasta toamna, Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, isi redeschide portile.

Evenimentul stabileste cadrul potrivit pentru interactiunea dintre reprezentantii celor mai mari companii din tara si profesionistii si studentii aflati in cautarea unui job si are loc la Timisoara, in perioada 16-17 octombrie (Centrul Regional de Afaceri), Bucuresti, intre 22-23 octombrie (Sala Palatului) si Angajatori de TOP Virtual, intre 2-9 noiembrie, pe www.hipo.ro.

Angajatori de TOP este unul din cele mai eficiente modalitati prin care o companie isi poate expune planurile de recrutare.

In calitate de candidat poti interactiona in mod direct cu potentialii angajatori, poti afla care sunt joburile deschise in urmatoarea perioada, iar in calitate de companie participanta ai posibilitatea sa intalnesti candidatii potriviti pentru acoperirea joburilor deschise.

Interactiunea cu angajatorii, diversitatea pozitiilor deschise, prestigiul companiilor participante, numarul mare de angajatori reuniti in cele doua zile ale evenimentului sunt cateva dintre motivele mentionate de candidatii prezenti la editiile precedente Angajatori de TOP.

Detalii despre evenimentele Angajatori de TOP din aceasta toamna pot fi accesate la sectiunile dedicate pe www.hipo.ro, iar companiile care doresc sa participe la targ, se pot inscrie contactandu-ne la adresa: angajatori@catalyst.ro.

Companiile confirmate pana in acest moment reprezinta domenii diverse de activitate, printre care amintim: IT, Telecom, Consultanta, Financiar-Bancar, Asigurari, Servicii, Recrutare, BPO, Automotive, Inginerie, Retail, FMCG, Turism, Transport, Logistica, etc. Cateva dintre companiile participante sunt: Microsoft, Oracle, IBM, Accenture, Dell, HP, RapidSolution Software, Misys, UTI Group, Atos IT, BCR, Allianz Worldwide Partners, Deutsche Bank Technology Centre, NN Asigurari de viata, Raiffeissen Bank, CGS Romania, ADP Romania, Telekom, Ericsson Telecommunications Romania, Vodafone Shared Services Romania, Alcatel-Lucent, Genpact, TELUS International Europe, Grup Renault Romania, Continental, Yazaki Component Technology, Kaufland Romania etc.

Mai multe detalii despre eveniment, pe hipo.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1553 ori