Top Talents Romania vrea sa identifice tinerii cu potential din Romania

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 15:00
1851 citiri
Top Talents Romania vrea sa identifice tinerii cu potential din Romania

Top Talents Romania, eveniment ce va cuprinde conferinte pe teme de leadership si dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interactiune cu angajatorii, prezentari de oportunitati de cariera precum programe de internship, trainee si management trainee, isi propune sa identifice cei mai buni 300 de tineri cu potential din Romania.

Pana in prezent, aproximativ 12 000 de tineri au aplicat pentru Top Talents Romania, dintre care aproximativ 1600 au participat la eveniment.

"Pentru a ajunge in finala evenimentului, candidatii trec printr-un proces complex de selectie care consta in evaluarea CV-ului, a unui formular de aplicare si sustinerea unui set de teste online. In functie de punctajul obtinut, cei mai buni 1000 de tineri intra in a doua etapa de selectie care consta in evaluarea prin intermediul testelor Cut-E, care sondeaza abilitati numerice si logice. In final, cei mai buni 300 de candidati sunt invitati la cele doua zile de eveniment", a spus Salomeea Florea, Project Manager, Top Talents Romania.

In cadrul evenimentului Top Talents din acest an, aplicantii selectati vor avea sansa sa participe la conferinte si sesiuni sustinute de modele de succes si invitati internationali, sa interactioneze intr-un cadru restrans cu 8 companii multinationale de unde pot afla mai multe despre programele de internship si management trainee pe care acestia le au deschise, precum si sa faca parte dintr-o retea a tinerilor cu potential unde pot fi accesate toate programele de internship si traineeship din piata, unele promovate doar catre comunitatea Top Talents.

Cui se adreseaza evenimentul

Top Talents se adreseaza studentilor in ani terminali de facultate, masteranzilor, doctoranzilor si proaspat absolventilor remarcabili (care au rezultate academice remarcabile sau implicare in activitati extracurriculare/organizatii studentesti ori experienta internationala).

Aflat la cea de-a 7-a editie, evenimentul se va desfasura in perioada 15 - 16 mai, la Hotel Caro din Bucuresti.

Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul evenimentului pana pe 23 aprilie, la sectiunea dedicata evenimentului Top Talents.

#top talent, #locuri de munca, #eveniment tineri , #Targ joburi