Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi lanseaza peste 70 de programe de recrutare

Luni, 01 August 2016, ora 15:49
1569 citiri
Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi lanseaza peste 70 de programe de recrutare

Tinerii absolventi si studentii dornici de a face primul pas in cariera au ocazia in perioada 13 iunie - 14 august sa aplice la peste 600 de joburi entry-level, programe de internship si trainee platite in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi.

Potrivit studiului lansat de Hipo.ro si inclus in ghidul "Cum te angajezi in 2016", doar 31% dintre absolventii din promotiile anterioare s-au angajat inca din perioada studiilor, 54% dintre acestia gasindu-si un job in cursul primului an de dupa absolvire.

Daca esti la inceput de drum, Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi iti ofera cadrul perfect pentru a gasi jobul potrivit sau ocazia de a-ti completa CV-ul cu un program de Internship.

Pentru ca evenimentul este unul virtual si se desfasoara pe o platforma 3D, joburile oferite sunt la nivel national si acopera un numar mare de orase. Printre orasele cel mai bine reprezentate in functie de numarul de oportunitati de cariera se numara:

- Bucuresti - 370 joburi

- Timisoara - 117 joburi

- Sibiu - 60 joburi

- Iasi - 42 joburi

- Cluj-Napoca - 27 joburi

- Brasov - 23 joburi

600 de joburi la nivel national pentru absolventi

Companiile cauta nu doar studenti si masteranzi, ci si tineri care au acumulat intre 0 si 3 ani experienta si care isi doresc sa faca urmatorul pas in cariera.

Domeniile de activitate sunt diverse, iar in functie de cunostintele acumulate pe perioada anilor de studiu si de directia in care vrei sa te indrepti in cariera, iti poti alege un job din industriile: Inginerie, Auto, Servicii & BPO, IT&C Software, Financiar-Bancar, FMCG, Consultanta, Farmaceutic, Turism, Publicitate & Media si multe altele.

Printre cele 47 de companii participante la targ se numara si:

- GlaxoSmithKline (GSK) - GSK Internship Program

- CIEL Romania - Supererou in programare

- eMAG - Commercial Traineeship

- GroupM - Online (Digital) Media Interns

- L'Oreal Romania - Marketing Internship

- PwC - Tax Internship Programme

- Ubisoft - Video Game Tester

Cei care isi vor crea un cont si isi vor completa CV-ul pe hipo.ro pana pe 14 august vor avea sansa sa castige o Tableta Lenovo Yoga Tab 3, cu GPS inclus pentru a ajunge mai usor la urmatorul interviu. In plus, spatiul de stocare de 16 GB ii va permite candidatului norocos sa aiba intotdeauna CV-ul, scrisoarea de intentie si portofoliul la indemana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hipo ro targ joburi, #joburi Romania juniori , #Targ joburi