Targ de joburi la Brasov pentru recrutarea de muncitori in Anglia

Joi, 15 Mai 2014, ora 10:15
1565 citiri
Targ de joburi la Brasov pentru recrutarea de muncitori in Anglia

Peste 400 de posturi sunt scoase la concurs de catre una din cele mai importante companii din sectorul depozitelor din Anglia.

Pentru a fi angajati candidatii trebuie sa indeplineasca doar 3 conditii: sa cunoasca limba engleza la nivel conversational, sa aiba atat o atitudine buna cat si sa fie muncitori, si sa aiba o dexteritate buna in manipularea obiectelor. Persoanele cu experienta prezinta un avantaj in fata angajatorilor englezi, insa sunt acceptati si candidatii fara experienta.

Participantii la targul de joburi pentru muncitori in depozite Anglia se bucura de sprijin in redactarea CV-ului, informatii complete, costuri minime cu agentia, Banca de Joburi nepercepand tarif de mediere candidatilor selectati.

De asemenea, cuplurile si prietenii au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator si sa fie cazati impreuna.

Targul este organizat in parteneriat cu una dintre cele mai importante companii din sectorul depozitelor din Anglia, parteneri ai agentiei Banca de Joburi. Banca de Joburi ofera astfel candidatilor sansa de a accesa un post avantajos.

La acest eveniment sunt acceptati candidati din intreaga tara cat si din Republica Moldova daca detin pasaport romanesc, cu varsta minima de 18 ani.

#targ joburi, #muncitori depozite Anglia , #Targ joburi