Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Targ de joburi la Brasov cu oferte in Anglia si Germania

Targ de joburi la Brasov cu oferte in Anglia si Germania

In data de 07 iunie 2014, la Brasov, are loc cea de-a doua editie a Targului de joburi pentru agenti vanzari in Anglia si Germania.

Participantii la targul de joburi vor sustine interviul de selectie direct cu compania britanica. In cazul in care candidatul este acceptat final, acesta obtine in maxim 48 de ore de la sustinerea targului un loc de munca cu un castig minim garantat in periada Iunie -Decembrie 2014 dupa cum urmeaza:

Iunie - Octombrie - 1000 lire

Noiembrie- 1250 lire

Decembrie - 1400 lire

Durata contractului este de 6-12 luni cu posibilitate de extindere, iar munca poate incepe dupa data de 15 iunie 2014.

Pentru a participa la interviul final din cadrul targului doritorii trebuie sa indeplineasca 3 conditii simple, detaliate in link-ul urmator: http://www.bancadejoburi.ro/content/view/targ-joburi-vanzatori-anglia-germania

Doar candidatii care au trecut prin aceste etape vor fi contactati, iar participarea la Targul de Joburi se realizeaza strict pe baza de programare. Locul si ora desfasurarii Targului de Joburi vor fi comunicate tuturor participantilor indata de 06 Iunie2014, dupa inchiderea listelor de participare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1961 ori
Citeste mai multe despretarg joburi muncitori Anglia