Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Targ de constructii: Peste 500 de locuri de munca, de la 30 de companii

Targ de constructii: Peste 500 de locuri de munca, de la 30 de companii
Peste 500 de locuri de munca sunt oferite somerilor, la primul Targ dedicat exclusiv sectorului de constructii, care va avea loc pe 27 martie in Bucuresti.

Posturile listate de companii acopera aproape toate specializarile, angajatorii cautand de la zugravi, fierar-betonisti, dulgheri, pana la manageri de proiect, ingineri, sefi de santier, punand la dispozitie contracte atat pentru lucrari din tara cat si din strainatate.

Locurile de munca sunt oferite de aproximativ 30 de companii din sectorul de constructii intre care se numara Hidroconstructia, Romstrade, FC Costruct-Edil, Arabesque, Rotary Constructii, Constructii Erbasu.

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca beneficiaza si de posibilitatea de a se inscrie gratuit in singurul portal de recrutare din Romania dedicat exclusiv sectorului de constructii, http://www.picas.ro .

de locuri de munca este organizat de Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor in cadrul proiectului 'Centre PICAS - Puncte de Informare, Consiliere si Asistenta Specializata pentru somerii si persoanele in cautarea unui loc de munca din sectorul de constructii, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, 'Investeste in oameni!"

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2062 ori