Record de joburi la Angajatori de TOP Timisoara

Miercuri, 13 Martie 2019, ora 16:51
1766 citiri
Record de joburi la Angajatori de TOP Timisoara

Vineri si sambata, la Centrul Regional de Afaceri, are loc targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara. Editia cu numarul 14 inregistreaza un record in privinta numarului de joburi deschise de cele 70 de companii participante.

Peste 3000 de joburi in Timisoara sunt deschise pentru cei 4000 de candidati care sunt asteptati la eveniment. Cele mai bine reprezentate domenii sunt: inginerie, IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive si logistica.

Conceptul acestei editii, "Orasul joburilor", le propune candidatilor o destinatie de "calatorie", un city break care ii aduce mai aproape de a obtine jobul dorit.

In weekend-ul 15-16 martie, candidatii pot face o vizita la standurile celor 70 de angajatori pe harta obiectivelor turistice si pot aplica la peste 3000 de joburi, programe de internship sau management trainee.

In plus, vizitatorii evenimentului pot participa la zeci de skillshop-uri, techtalks-uri si conferinte, in baza preinscrierii, aici.

Pasionatii de IT au posibilitatea de a-l intalni pe speakerul international - Dan Benzakein si pot lua parte la o serie de sesiuni tehnice pe subiecte precum: Java & Emerging Tech, Smart Everything si QA/Testing.

Participarea este gratuita, insa locurile sunt limitate. Mai multe detalii, aici.

Care sunt companiile cu cele mai multe joburi deschise?

Angajatori de TOP Timisoara inregistreaza un record al numarului de oportunitati de cariera deschise de companiile participante.

Peste 3000 de oportunitati de cariera in domenii extrem de variate: Inginerie, IT Software, Vanzari, Customer Support - Client service, Contabilitate - Finante, Achizitii - Logistica - Aprovizionare, Productie, Administrativ, IT Hardware, Marketing PR - Comunicare, Controlul calitatii, Resurse umane, Telecomunicatii.

In urma raspunsurilor primite din partea angajatorilor, topul companiilor cu cele mai multe oportunitati de cariera cuprinde:

1. Nokia

2. Kimball Electronics Romania

3. Hornbach

4. Huawei Enterprise Romania GSC

5. Toluna

6. DRAXLMAIER Romania

7. ATOSS Software

8. MAHLE

9. dm drogerie markt

10. Adecco Resurse Umane

11. Elektrobit Automotive Romania

12. BeeSpeed Technical Engineering Center

13. Dynata

14. HAMILTON CENTRAL EUROPE

15. FAULHABER MOTORS ROMANIA

16. Leroy Merlin

17. AKWEL Timisoara Romania

18. IPSO

19. Savnet Training Center

20. MONDIAL

Tipul jobului, nivelul de experienta, industria in care activeaza angajatorul sunt cateva dintre aspectele care pot influenta nivelul salarial oferit.

Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor ofera salarii cuprinse in intervalul 300-400 EUR, iar pentru pozitiile entry-level cele mai multe companii ofera salarii in intervalul 500-700 EUR.

In ceea ce priveste joburile care se adreseaza specialistilor cu nivel mediu de experienta, companiile ofera salarii in intervalul 700-1000 EUR, iar pentru pozitiile dedicate candidatilor cu nivel senior, remuneratia atinge intervalul 1000-1500 EUR.

Ce se intampla nou la editia Angajatori de TOP Timisoara?

Noutatea consta in posibilitatea candidatilor de a participa la o serie de interviuri - fulger.

Conceptul de speed interview (interviuri-fulger) ofera beneficii atat candidatilor care pot avansa mai repede in procesul de selectie, maximizand astfel sansa de a gasi un loc de munca intr-un timp mult mai scurt. Iar pentru companii, le ofera posibilitatea sa cunoasca mai bine candidatii si astfel sa acopere pozitiile disponibile mult mai rapid.

Interviurile vor avea loc in cadrul Centrului Regional de Afaceri, intr-un spatiu special amenajat.

Cei care vor sa faca o vizita in Orasul Joburilor - Angajatori de TOP Timisoara se pot inscrie la eveniment folosind butonul de inscriere accesibil la sectiunea dedicata evenimentului, pe www.hipo.ro.

Biletul de intrare in Orasul Joburilor este gratuit, in baza unui CV Barcode pe care il pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro.

Avantajul oferit de aplicarea cu CV-ul Barcode este ca angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. In plus, daca, dupa discutia purtata la standul companiei un candidat va face modificari in CV, compania va avea acces la varianta actualizata a CV-ului.

Mai multe detalii despre targul de joburi Angajatori de TOP Timisoara pot fi accesate pe portalul de cariera www.hipo.ro, la sectiunea dedicata evenimentului.

#targ joburi, #joburi Timisoara , #Targ joburi