Peste 600 de joburi pentru studentii si absolventii promotiei 2014

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 13:04
1811 citiri
Peste 600 de joburi pentru studentii si absolventii promotiei 2014

In perioada 17 iunie - 15 august 2014 va avea loc un eveniment de recrutare adresat studentilor si masteranzilor care isi finalizeaza studiile in aceasta vara.

Targul virtual Hipo.ro pentru absolventi, ajuns la cea de-a 8 editie, reuneste 27 companii care isi desfasoara activitatea in domenii precum: financiar-bancar, IT, inginerie, telecomunicatii, retail, FMCG si consultanta.

Cei care acceseaza platforma online a evenimentului pot aplica la peste 600 de joburi entry-level, dar si pentru programe de internship si stagii de practica, un numar dublu al oportunitatilor de cariera, comparativ cu editia 2013 a proiectului.

In urma unui studiu realizat de Hipo.ro in perioada decembrie 2013 - ianuarie 2014, pe un esantion de 234 de companii, a reiesit ca 63% dintre angajatori vor dezvolta programe dedicate juniorilor (studenti, absolventi, candidati cu experienta sub 3 ani), dintre care cele mai multe joburi entry-level vor fi in vanzari, client service, IT/ Telecom, marketing, financiar-bancar si inginerie.

Pentru pozitiile deschise, angajatorii cauta absolventi care detin cunostinte tehnice sau au profil economic, care sunt motivati pentru evolutie profesionala pe termen lung, detin cunostinte de limbi straine si au rezultatele academice bune, s-au implicat in activitati extracurriculare, proiecte ale ONG-urilor sau proiecte internationale.

Printre companiile care participa cu stand virtual de angajator la cea de-a doua editie a evenimentului se numara: Asseco South Eastern Europe Romania, BCR, EURO TRADE SECURITIES, Genpact, IBM, KPMG Romania, Libra Internet Bank, ProCredit Bank, AMIQ Consulting, AT&T, BeeNear, Brainspotting, Camline, Deloitte, Host Europe Group, Lidl Romania, Optaros, ORTEC Central & Eastern Europe, Philip Morris Romania, Rewe Romania - Penny Market, ROUTE 66, ThinSlices, TRW Airbag Systems, Xerox, Zentiva.

Candidatii pot aplica indiferent de orasul in care locuiesc, iar prin intermediul solutiei de chat au sansa sa interactioneze cu reprezentantii companiilor participante primind raspuns in timp real. Cei care sunt interesati sa participe la Targul virtual Hipo.ro pentru absolventi trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro pot accesa platforma evenimentului si pot aplica la oportunitatile de cariera oferite de angajatori din toata tara.

#targ joburi hipo ro, #joburi studenti, #targ joburi virtual, #angajatori targ joburi IT , #Targ joburi