Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, incepe vineri

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 18:47
2279 citiri
Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, incepe vineri

15 000 de vizitatori, peste 90 de companii participante, 3 200 de oportunitati de cariera pentru candidatii cu experienta si persoanele entry-level, 30 programe de internship si trainee, 25 conferinte si workshop-uri vor fi disponibile pe 12-13 aprilie in cadrul celei de-a 14-a editii Angajatori de TOP.

Accesul publicului va fi permis vineri 12 aprilie, in intervalul 10:00 - 18:00 si sambata 13 aprilie, in intervalul 10:00 - 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

Pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca, le recomandam sa viziteze Angajatori de TOP unde vor avea sansa sa:

1. aplice cu CV-ul BarCODE pentru cele 3 200 de oportunitati de cariera adresate candidatilor cu experienta dar si celor entry-level;

2. participe la 25 conferinte si workshop-uri unde vor fi abordate teme precum: Gamify your career (Orange) - cum poate fi influentata evolutia in cariera de adoptarea unei atitudini pozitive si implicarea activa in atingerea obiectivelor propuse; Why an internship (KPMG) - de ce sa optezi pentru un astfel de program? In ce consta procesul de selectie? Date avem, cu vocea cum procedam? (IXIA) - provocarile si tehnologia din spatele retelei de telecomunicatii 4G

3. obtina o imagine de ansamblu asupra pietei fortei de munca din Romania in acest moment;

4. beneficieze de consiliere in cariera gratuita pentru a creste puterea de convingere a CV-ului, in cadrul standului CV Clinic. Vizitatorii se pot prezenta cu CV-ul pentru a primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane. Astfel, candidatii pot afla mai multe informatii despre modalitatile de redactare a CV-ului si sfaturi despre cum isi pot imbunatati CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor.

"Cei care vor trece pe la standul CV Clinic vor avea oportunitatea sa primeasca feed-back despre CV-ul lor: continut, aspect, relevanta in raport cu angajatorii pe care ii vizeaza. Cel mai important e ca isi vor putea privi propriul CV prin ochii angajatorilor si intelege astfel care sunt micile greseli care i-au tinut departe de interviurile pe care si le-au dorit, cum le pot remedia si care e atitudinea potrivita pentru a-i duce la urmatorul pas in cariera lor" a declarat Andreea Voroneanu - Specialist Resurse Umane & Lifestyle Coach, Consultant CV Clinic, Angajatori de TOP.

5. interactiona cu recruiteri si manageri de resurse umane si isi pot depune CV-ul direct la persoanele care vor lua decizia de angajare.

Top 10 domenii in functie de numarul oportunitatilor de cariera pentru care vizitatorii pot aplica in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP sunt:

1. IT Software

2. Vanzari

3. Customer support

4. Contabilitate

5. Internship & Trainee

6. Marketing & PR

7. Achizitii

8. Telecomunicatii

9. Inginerie

10. Administrativ

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe sectiunea Angajatori de TOP de pe HiPo.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#angajatori de top, #targ joburi, #targ locuri de munca, #joburi studenti absolventi, #workshop cariera, #consiliere cariera , #Targ joburi