4000 de joburi la care poti aplica in aceasta primavara

Marti, 10 Martie 2015, ora 13:47
1629 citiri
4000 de joburi la care poti aplica in aceasta primavara
Foto: hipo.ro

Editia din aceasta primavara Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc in perioada 27-28 martie la Sala Palatului si va reuni 100 de companii care activeaza in domenii de activitate variate: IT, Servicii si BPO, Bunuri de larg consum, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Retail, Agribusiness, Farma si Turism.

In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati 15 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 300 de specialisti din departamentele de resurse umane ale companiilor.

Cele 100 de companii prezente la Angajatori de TOP Bucuresti reprezinta domenii variate de activitate.

La fel ca la editia precedenta, cele mai multe companii activeaza in domeniul IT, alaturi de Servicii si BPO, Bunuri de larg consum, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Agentii de Recrutare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Retail, Agribusiness, Farma si Turism.

Joburi in Bucuresti, la nivel national si in strainatate

Companiile prezente la Angajatori de TOP Bucuresti au planuri extinse de recrutare. Raportat la editia din toamna a evenimentului vor fi cu 15% multe pozitii deschise, oportunitati de cariera pe care companiile planuiesc sa le acopere in urma participarii la cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP.

Cele 4000 de oportunitati de cariera sunt adresate atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor, iar pozitiile sunt deschise celor care doresc sa se angajeze in Bucuresti, celor care vor sa se relocheze in alte orase din tara sau in strainatate.

O parte dintre pozitii vor fi deschise in: Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Craiova, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targu Mures, Sighisoara, Sf. Gheorghe, Miercurea Ciuc, Galati, Oradea.

Cei care vor sa lucreze in strainatate, vor avea ocazia sa aplice pentru joburi in tari precum: Bulgaria, Ungaria, Franta, Germania si Marea Britanie.

Oportunitati de cariera inedite vor fi deschise in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti.

Odata cu dezvoltarea noilor tehnologii au aparut si oportunitati de cariera noi, care nu existau in trecut, iar o parte dintre companiile prezente la eveniment ofera astfel de joburi: Media&Application Engineer, Android UX-UI designer, SEO Specialist, SEM Specialist, Inside Sales Specialist, Business Intelligence Analyst, CSI Coordinator, Data Warehouse Developer, eSourcing Analyst, Broadcast Services Engineer, IMS Integration Engineer, BI Consultant, IT Architect, IT Analyst.

Cele 4000 de pozitii deschise de companiile prezente la Angajatori de TOP sunt adresate atat persoanelor entry-level, middle si senior, in departamente precum: Dezvoltare Software, Vanzari, Achizitii, Customer Care, Technical Support IT, Financiar, Marketing, Inginerie, Service Desk, Infrastructura, Application Development, HR, Comercial, Administrativ.

Participarea la targul de cariera Angajatori de TOP Bucuresti le ofera vizitatorilor posibilitatea sa aplice la joburile deschise in aceasta perioada si sa discute cu reprezentanti ai companiilor prezente.

Lista completa a companiilor si detalii despre Angajatori de TOP Bucuresti sunt disponibile pe www.hipo.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#targ joburi Bucuresti 2015, #angajatori top Bucuresti 2015 , #Targ joburi