Vrei sa lucrezi intr-una din cele mai mari companii de IT? Aplica la "Stagii pe bune"

Miercuri, 23 Martie 2011, ora 11:45
2234 citiri
Vrei sa lucrezi intr-una din cele mai mari companii de IT? Aplica la "Stagii pe bune"

Asociatia Studentilor si Profesionistilor IT&C au lansat cea de-a saptea editie a celui mai mare program de stagiatura, "Stagii pe Bune", potrivit unui comunicat remis Bloombiz.ro.

Inscrierea in program este gratuita pentru studenti si masteranzi si se face pe site-ul www.stagiipebune.ro. Pentru a aplica, trebuie doar sa-ti faci un cont pe site-ul www.stagiipebune.ro si sa iti completezi CV-ul. Data limita de aplicare este 29 mai 2011.

In ceea ce priveste companiile care propun stagii in cadrul programului, acestea se pot inregistra gratuit pe acelasi site in perioada 21 martie-15 mai 2011.

Studentii isi vor desfasura stagiile in cadrul companiilor, durata maxima de desfasurata fiind de maximum 2 luni si jumatate. Dupa incheierea stagiilor, companiile vor putea recruta persoanele din cele inscrise la stagiile inregistrate.

 

 

Stagiile centralizate vor fi grupate si prezentate studentilor in 7 categorii: Business Software, Embedded & Security Software, Networking & Communication, Quality Assurance & Technical Support, Hardware, New Media & Web Development, Entertainment Software & Computer Graphics.

Incepand cu aceasta editie, ASPI va organiza in lunile aprilie si mai, in Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, o serie de prezentari cu tema "Descopera profesiile din IT&C!".

Prezentarile vor avea ca scop familiarizarea studentilor cu diversitatea domeniului IT&C si cu specializarile pe care le pot urma in cariera.

"Din cauza evolutiei foarte rapide a domeniului IT&C si a lipsei educatiei pentru cariera in universitatile romanesti, foarte multi studenti nu cunosc decat o mica parte din ocupatiile pe care le-ar putea avea la sfarsitul studiilor.

Ne propunem asadar sa-i ajutam pe studenti sa descopere, cu ajutorul unor experti din cele mai importante companii de profil din Romania, frumusetea unor ocupatii de care inca nu stiu ca exista, precum si directia  pe care trebuie s-o urmeze pentru a le accesa", a sustinut Vlad Posea, coordonator national al programului "Stagii pe Bune".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cariera, #inscrierea in program, #practica, #program de stagiatura, #stagii, #stagii pe bune, #studenti , #Stiri Locuri de munca