Vrei sa lucrezi in Germania sau Marea Britanie? Joburi disponibile pentru romani

Sambata, 15 August 2015, ora 21:09
1645 citiri
Vrei sa lucrezi in Germania sau Marea Britanie? Joburi disponibile pentru romani
Foto: Eures

Aproape 600 de locuri de munca sunt disponibile in Spatiul Economic European si pot fi accesate prin reteaua europeana de ocupare Eures (European Employment Services), cele mai multe fiind in Germania, Marea Britanie si in Republica Ceha.

Angajatorii din Spatiul Economic European anunta, prin intermediul retelei Eures Romania, 576 de locuri de munca vacante.

Cele mai multe oferte de angajare vin din Germania (236), in aceasta tara fiind cautati 20 de comisionari, 16 operatori stivuitor, cate 15 factori postali, bucatar/bucatar sef/bucatar specialist, ospatari, lucratori in industria gastronomiei de sistem si soferi de tir. De asemenea, mai sunt vacante cate 10 posturi de agent de securitate, de agent de paza, betonist, fierar betonist, tamplar/dulgher si hamal, noua de muncitor metalurg, sapte de lucrator depozit, cate sase de mecanic auto si electrician si cate cinci de sudor MIG-MAG, barman, mecanic instalatii.

Angajatorii din Germania mai recruteaza instalatori/montatori ...citeste mai departe despre "Vrei sa lucrezi in Germania sau Marea Britanie? Joburi disponibile pentru romani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#locuri de munca romani Germania, #locuri de munca Marea Britanie, #joburi Cehia , #Stiri Locuri de munca