Vis devenit realitate: "Nomazii digitali" muncesc si calatoresc in acelasi timp

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 14:53
1695 citiri
Vis devenit realitate: "Nomazii digitali" muncesc si calatoresc in acelasi timp
Foto: Pixabay

Cum ar fi sa ai un job care-ti permite sa lucrezi de oriunde vrei tu? Ce-ar fi ca dupa ce termini tura sa te indrepti spre plaja? Sau sa fii in fiecare saptamana intr-un alt loc? Exista oameni care au un acest noroc si pot imbina calatoriile cu munca.

Tehnologia a evoluat atat de mult incat acum e mult mai usor sa-ti faci treaba si fara sa mergi neaparat la birou. E adevarat ca nu toate meseriile intra in aceasta categorie, insa sunt destul de multe cele care iti permit sa ai un astfel stil de viata.

Iar cei care reusesc sa lucreze de la distanta si sa calatoreasca in acelasi timp sunt caracterizati de BBC drept "nomazii digitali".

Afla care este orasul din UE unde poti imbina cel mai bine munca cu distractia

O companie care a inteles nevoile unor astfel de angajati si a vazut o oportunitate in asta este Surf Office. Aceasta pune la dispozitie, contra cost, spatii de birouri si cazare in doua locuri cu peisaje minunate, dar si cursuri de surf si excursii.

In principiu, ...citeste mai departe despre "Vis devenit realitate: "Nomazii digitali" muncesc si calatoresc in acelasi timp" pe Ziare.com

#munca de acasa, #munca plaja, #muncesti calatoresti in acelasi timp, #munca calatorii, #job calatorii , #Stiri Locuri de munca