Un tanar din India a trimis un CV atat de impresionant incat a fost chemat imediat sa lucreze la Londra

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 12:45
1306 citiri
Un tanar din India a trimis un CV atat de impresionant incat a fost chemat imediat sa lucreze la Londra
Foto: Facebook/Sumukh Mehta

Cand mii de oameni vor acelasi job ca si tine, trebuie sa iesi cumva in evidenta si sa-i impresionezi pe angajatori.

A demonstrat-o Sumukh Mehta, un tanar din Bangalore, India, care este autorul unui CV atat de ingenios incat nici macar nu a trebuit sa mai sustina un interviu pentru a ajunge la compania la care isi dorea sa lucreze.

Mehta stia ca pentru a obtine un job la revista pentru barbati GQ trebuia sa faca ceva iesit din comun. In loc sa trimita un simplu CV, precum majoritatea candidatilor, a creat cap-coada un numar al revistei - doar ca, in loc de continutul editorial obisnuit, printre cele 20 de pagini ale "revistei" regasim exclusiv informatii despre el insusi. CV-ul a fost postat pe pagina sa de Facebook.

Pe coperta apare chiar Mehta. Originalul CV contine o multime de informatii tipice, precum experienta profesionala si educatia.

"A trebuit sa fiu foarte atent sa aleg fontul si culorile pe care le foloseste GQ si sa ma asigur ca fiecare articol nou incepe ...citeste mai departe despre "Un tanar din India a trimis un CV atat de impresionant incat a fost chemat imediat sa lucreze la Londra" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CV infografic, #CV original, #CV revista , #Stiri Locuri de munca