Un om fericit printre cifre

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 08:45
1013 citiri
Un om fericit printre cifre
foto: Veco-Rom SRL

Cu totii incercam sa ne facem meseria cat mai bine. Eu de jurnalist, colegii mei de operator video, respectiv, fotograf. Cu simt de raspundere, doamna Vali practica meseria de contabila. De nici mai mult, nici mai putin de 33 de ani.

Ce presupune sa fii contabil, cat de mult muncesti pentru painea de zi cu zi, care sunt cele mai mari satisfactii pe care ti le aduce meseria de contabil? Acestea sunt curiozitatile care ne-au macinat pana sa ajungem in fata camerei cu numarul 5 al unei firme respectabile de panificatie din Giurgiu.

Nu stim cat de mult conteaza ca zona in care am fost este printre cele mai sarace din tara. Cum nu vom sti nici cat de mult poate afecta acest lucru modul in care doamna Vali isi face meseria zi de zi.

In spatele usii de la camera 5 stau aliniate militareste bibliorafturi intesate cu documente. Toate la fel de importante precum trezoreria unui stat, dosarele acestea sunt dovada existentei unei fabrici. Si cheia pentru a le descifra si utiliza este la ...citeste mai departe despre "Un om fericit printre cifre" pe Ziare.com

#poveste meserie contabila Romania, #poveste loc munca contabil , #Stiri Locuri de munca