Turismul de afaceri ia amploare in Delta Dunarii

Joi, 02 August 2007, ora 13:47
1253 citiri

Turismul de afaceri se extinde in Delta Dunarii pe masura ce tot mai multe firme sau companii doresc sa-si organizeze aici team-building-uri, seminarii sau training-uri.

Potrivit informatiilor furnizate de directorul Departamentului Turism din cadrul societatii Coral SRL, Iulian Ichim, in toate week-end-urile din perioada iunie-septembrie locurile din pensiunea Mila 35 din Delta Dunarii au fost ocupate in special de firme care si-au adus angajatii aici pentru team-building-uri.

'Turismul de afaceri incepe sa ocupe un loc important pentru noi. Prefera complexul nostru pentru ca acesta este intr-o zona linistita de unde se poate ajunge usor pe canale si lacuri', a afirmat directorul Laurentiu Ichim.

Excursiile pe care le prefera oamenii de afaceri sunt cele cu salupe rapide, cu ajutorul carora ajung pe lacurile Nebunu si Fortuna, sau spre alte destinatii.

La Mila 35 vin in general turisti romani, iar tarifele percepute pentru o zi de cazare sunt de 68 de euro in week-end si de 58 de euro in timpul saptamanii.

Bloombiz

(Sursa: Rompres)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la buletinul de stiri infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata prin e-mail ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>