Topul celor mai ravniti angajatori: La ce companii vrea lumea sa lucreze

Marti, 21 Iunie 2016, ora 20:42
1083 citiri
Topul celor mai ravniti angajatori: La ce companii vrea lumea sa lucreze
Foto: Pixabay

Cei mai multi americani vor sa lucreze la Google, astfel ca gigantul IT se afla pe primul loc in topul celor mai ravnite companii, realizat de reteaua sociala LinkedIn.

Pe teritoriul SUA, companiile din domeniul tehnologiei domina lista: primele zece companii din clasament activeaza in acest sector.

Motivul pentru care Google a fost ales de atat de multi utilizatori LinkedIn este reprezentat de numeroasele beneficii pe care angajatii gigantului IT le primesc.

Google arata generozitate fata de cei 60.000 de angajati ai sai pe care ii rasfata la locul de munca, oferindu-le, printre altele, chiar si sedinte de mesaj. De asemenea, compania le ofera beneficii si dupa moarte. "Compania este obsedata de fericirea angajatilor sai, studiind cu rigurozitate cum sa construiasca cele mai bune echipe", se arata in studiul realizat de LinkedIn.

Compania Salesforce, care ofera servicii de stocare in mediul cloud, le asigura angajatilor sai camere de meditatie la fiecare etaj al sediului ...citeste mai departe despre "Topul celor mai ravniti angajatori: La ce companii vrea lumea sa lucreze" pe Ziare.com

#topul celor mai ravnite companii, #top companii ravnite, #top companii angajari, #top angajatori , #Stiri Locuri de munca