Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Top Capital: Anca Boagiu, singurul politician din clasamentul femeilor de succes

Top Capital: Anca Boagiu, singurul politician din clasamentul femeilor de succes
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, este singura femeie din politica romaneasca prezenta in "Top 100 femei de succes" realizat de revista "Capital", in care s-a plasat pe locul al paisprezecelea.

Anca Daniela Boagiu a obtinut un total de 41,75 de puncte si ocupa pozitia a paisprezecea in ierarhia care reuneste femeile de succes din Romania, in anul 2006. Ministrul Integrarii Europene a obtinut 9,5 puncte pentru cariera, 9 puncte pentru notorietate, 3,75 puncte pentru situatia financiara, 6 puncte pentru implicarea sociala si 9,5 puncte pentru reusitele din anul 2006.Boagiu este singura reprezentanta a politicii romanesti in topul revistei "Capital", ierahie in care se mai afla si Procurorul general al Romaniei, Laur Codruta Kovesi, care opcupa locul 61, cu un total de 35,81 de puncte.

Criteriile care au stat la baza realizarii topului sunt: "reusita din 2006", care a avut o pondere de 50%, "cariera" si "implicarea sociala", care au cantarit cate 15% si "notorietatea" si "situatia financiara", care au avut cate 10% din ponderea deciziei clasamentului.

Topul reuneste personalitati din diferite domenii de activitate, afaceri, management, arta, cultura, medicina, sport, politica, relatii publice si publicitate.

"Top 100 femei de succes" este realizat de revista "Capital" si se afla la cea de-a patra editie. Topul a fost tiparit in 68.000 de exemplare care sunt distribuite separat sau impreuna cu revista "Capital".

Saptamanalul "Capital" este editat de grupul elvetian Ringier, cel mai mare editor de presa scrisa din Romania. Acesta mai detine publicatii si in Elvetia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ungaria, China, Indonezia si Vietnam. Ringier a intrat pe piata mass-media din Romania in anul 1992 prin achizitia de actiuni la saptamanalul economic "Capital". Ulterior, compania si-a crescut portofoliul cu alte 15 publicatii, printre care "Evenimentul zilei", "Libertatea", "Libertatea pentru femei", "ProSport", "Compact", "Unica", "Bravo" si "TV Satelit". Ringier Romania este proprietarul si a 25% din societatea care detine postul de televiziune Kanal D.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 947 ori