Tichetul cadou este cel mai asteptat bonus de Sarbatori

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 13:16
2595 citiri
Tichetul cadou este cel mai asteptat bonus de Sarbatori

Un studiu recent, realizat de Up Romania, despre calitatea vietii la locul de munca arata ca 77% din angajatii romani si-ar dori ca in pachetul de beneficii salariale sa le fie acordate tichete cadou.

Oferta aferenta tichetului Cadhoc este foarte variata, angajatii putand achizitiona produse din peste 55.000 de magazine din intreaga tara.

Cadoul pe care si-l pot cumpara acopera o varietate de domenii de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism.

Pe langa simplificarea procesului de cumparare, dar si siguranta oferirii unui cadou potrivit, companiile beneficiaza si de o serie de avantaje fiscale odata cu folosirea tichetelor cadou.

Astfel, oferite de Paste, Craciun, 1 Iunie, 8 Martie sau de sarbatorile similare ale altor culte religioase, tichetele cadou sunt scutite de impozitul pe venit, daca suma aferenta este in valoare de 150 de lei de ...citeste mai departe despre "Tichetul cadou este cel mai asteptat bonus de Sarbatori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tichet cadou angajati, #tichet cadou scutiri taxe , #Stiri Locuri de munca