Targ virtual pentru medici si asistenti: Peste 500 de joburi cu salarii de mii de euro

Marti, 14 Iunie 2016, ora 10:50
1357 citiri
Targ virtual pentru medici si asistenti: Peste 500 de joburi cu salarii de mii de euro
Foto: Careers in White

Peste 500 de joburi in Europa pentru medici si asistenti sunt disponibile la Targul Virtual deschis de luni pana pe 3 iulie pe Internet. Accesul la targul de recrutare este gratuit si se face cu un simplu click.

Este cea de a 8-a editie a Targului Virtual, cel mai mare dedicat personalului medical din Europa, organizat de "Careers in White". De data aceasta internautii pot alege din peste 500 de oferte de munca disponibile atat in Romania, cat si in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franta sau Tarile Nordice, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

Targul este deschis 24 de ore din 24.

"Candidatii au posibilitatea sa aplice de acasa, din fata unui calculator sau a unei tablete, fara sa fie nevoie sa se deplaseze intr-o anumita locatie pentru a fi recrutati. Cu un simplu click aici, acestia au acces la platforma care le pune la dispozitie job-uri pentru medici din orice specializare, asistenti medicali, ingrijitori, stomatologi, moase, absolventi de ...citeste mai departe despre "Targ virtual pentru medici si asistenti: Peste 500 de joburi cu salarii de mii de euro" pe Ziare.com

#targ virtual medici, #joburi medici strainatate , #Stiri Locuri de munca