Tara unde mii de muncitorii straini sunt blocati in desert, fara salarii si vize de plecare

Marti, 09 August 2016, ora 16:01
1532 citiri
Tara unde mii de muncitorii straini sunt blocati in desert, fara salarii si vize de plecare
Foto: Pixabay

Reducerea drastica a cheltuielilor de catre guvernul Arabiei Saudite si incetinirea cresterii economice au avut un impact grav asupra companiilor de constructii, printre cei mai afectati fiind muncitorii straini care au ramas blocati in desert fara salarii, medicamente si vize de iesire din tara.

Mii de muncitori, majoritatea din Asia de Sud, au de incasat salarii restante de luni de zile si nu stiu cat va continua situatia relateaza Bloomberg.

"Nu ne dau niciun raspuns in legatura cu salariile. Dupa ce imi voi primi salariul voi pleca", a spus Mohammed Salahaldeen, din Bangladesh, aflat intr-o tabara de munca din Riad, infiintata de compania saudita de constructii Oger.

In timp ce autoritatile din Regat taie cheltuielile si amana platile catre contractori, pentru a compensa declinul cotatiilor petrolului, austeritatea amplifica problemele companiilor private care, timp de zeci de ani, au depins de guvern pentru a se dezvolta.

Muncitorii abandonati, intre care aproape ...citeste mai departe despre "Tara unde mii de muncitorii straini sunt blocati in desert, fara salarii si vize de plecare" pe Ziare.com

#muncitori probleme Arabia Saudita, #probleme straini Arabia Saudita , #Stiri Locuri de munca