Studiu de piata cu soferii parteneri Uber din Bucuresti: De ce aleg platforma start-up-ului cu cea mai rapida crestere din lume?

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 09:30
1309 citiri
Studiu de piata cu soferii parteneri Uber din Bucuresti: De ce aleg platforma start-up-ului cu cea mai rapida crestere din lume?

Pe baza rezultatelor unui studiu facut recent printre soferii parteneri Uber din Bucuresti, s-au identificat cele mai interesante motive pentru care proprietarii de masini din Bucuresti aleg sa conduca folosind aplicatia Uber.

De ce aleg soferii bucuresteni Uber?

90% dintre soferii parteneri au ales aceasta activitate deoarece reprezinta o sursa de venit aditional de incredere. Mai important, soferii parteneri apreciaza faptul ca este un venit pe care il primesc saptamanal.

Conform rezultatelor studiului, aproape doua treimi dintre partenerii Uber fac asta in regim part-time, ca activitate secundara pe langa serviciu. Asta inseamna ca saptamana de saptamana, ei reusesc sa isi suplimenteze veniturile de pe urma acestei activitati.

Un alt motiv important este faptul ca 90% din soferii parteneri sunt atrasi de flexibilitatea platformei Uberi, pentru ca nu exista absolut nici o restrictie in ceea ce priveste programul in care cineva trebuie sa fie activ pe aplicatie. Fiecare ...citeste mai departe despre "Studiu de piata cu soferii parteneri Uber din Bucuresti: De ce aleg platforma start-up-ului cu cea mai rapida crestere din lume?" pe Ziare.com

#soferi parteneri Uber, #soferi Uber, #angajari Uber, #venituri Uber, #studiu Uber , #Stiri Locuri de munca