Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Sprijinirea angajatilor-cheia in managementului schimbarii corporatiste

Sprijinirea angajatilor-cheia in managementului schimbarii corporatiste

Noile tendinte corporatiste se caracterizata prin agilitate, flexibilitate si capacitatea organizatiilor de a se adapta cat mai rapid si eficient schimbarilor prin care trec (fuziuni, reduceri de personal, schimbarea managementului etc).

Atat cercetarea teoretica cat si cea practica din acest domeniu afirma foarte clar ca, pentru ca acest proces sa fie unul de succes si organizatia sa nu se confrunte cu probleme de imagine, atat angajatii cat si managerii au nevoie sa fie sustinuti pe parcursul acestui proces.

Seminarul organizat de CCIR a abordat managementul schimbarii urmarind urmatoarele temetici: Cum sa abordezi rezistenta la schimbare; Tehnici de management suportiv; si Managementul suportiv al schimbarii comportamentelor.

La sfarsitul seminarului a fost prezentat programului EXECUTIVE MBA Sheffield. Conform clasamentelor recente Universitatea Sheffield este printre universitatile de top din intreaga lume: locul 9 in Marea Britanie, locul 18 in Europa si locul 70 in lume (clasament Newsweek, august 2006).

Programul Executive MBA Sheffield este un program inovativ, de top, special conceput pentru managerii zilelor noastre care urmaresc sa isi dezvolte abilitatile si cunostiintele, dorindu-si avansarea in cariera fara a fi nevoiti sa-si intrerupa job-ul. Acest Executive MBA ofera posibilitatea specializarii in domeniile Management, Marketing, Finante si Logistica.

Diploma recunoscuta international eliberata de catre Universitatea Sheffield, corpul profesoral de elita din Marea Britanie, Canada, SUA, Grecia, orientarea internationala si experienta castigata prin schimbul multicultural dintre studenti, profesori si absolventi, modul unic de predare in cele 3 tari, si nu in ultimul rand posibilitatea de integrare in cea mai mare retea a studentilor si absolventilor de Executive MBA din S-E Europei - sunt doar cateva din punctele tari ale acestui program.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1390 ori