Slujbe de vara in strainatate

Marti, 30 Iunie 2009, ora 09:55
1850 citiri
Slujbe de vara in strainatate

Cele mai multe posturi pentru incepatori sunt in turism, in Grecia, Canada si America. Receptioner, ajutor de bucatar, ospatar si ingrijitor in parcurile de distractii sunt cele mai frecvente joburi disponibile. 

Oferta salariala pentru Grecia porneste de la 400 de euro lunar.

"Studentii pot alege sa lucreze pe pozitii de asistenti in mai multe departamente ale hotelurilor, in timp ce tinerii care studiaza la facultati precum Geografie sau Turism se pot angaja pe pozitii mai avansate si mai bine platite", spune Sotiris Karagiozidis, managing partner al Unlimited Potential. 

Pentru studentii care vor sa mearga in America vara aceasta, Trans USA, companie de recrutare si plasare a fortei de munca, a scos la concurs, in cadrul programului Summer Work & Travel, mai multe joburi in aceasta perioada.

Tinerii pot lucra in restaurante, hoteluri si cazinouri in pozitiile de ajutor de barman, ajutor de ospatar, ajutor de bucatar, bucatar, barman, ospatar, casiera si camerista.

Salariul este de 6,25 de dolari pe ora, plus bacsis in Nevada, iar in California intre 8 si 9 dolari pe ora, plus bacsis.

#loc, #munca, #strainatate, #grecia, #canada, #america, #hotel, #salariu , #Stiri Locuri de munca