Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Seminarul lui Nik Halik - Formula Succesului

Seminarul lui Nik Halik - Formula Succesului
Nik Halik- Om de afaceri din Australia, Multimilionar,38 ani.

Halik 38 de ani, si-a facut averea la douazeci de ani, prin investitii pe bursa si in sectorul imobiliar.A infiintat Institutului de Libertate Financiara (FFI -Financial Freedom Institute), unul dintre cele mai mari institute de educatie financiara din Australia.Conduce compania Money Masters si a infiintat diferite firme, specializate in finante. Trader de mare succes, preda cursuri de investitii pe bursa si stiinta dezvoltarii personale. Printre elevii sai se numara mai mult de  60 de mii de investitori pe bursa. In Australia, Noua Zeelanda, Asia, India, SUA si Marea Britanie.

Dintre realizarile lui Nik:


A participat la zborul MIG29 la "capatul cosmosului", s-a scufundat in ocean ca sa ia cina deasupra Titanicului, a urcat cei mai inalti munti si isi planifica ascensiunea pe Everest. Este cunoscut de multi ca fostul chitarist al grupului Big Deal din Melbourne.A participat la cursa cu tauri din Spania si la expeditii la Polul Sud. A spus ca si-ar da toata averea omenirii pentru posibilitatea de a fi unul dintre primii colonisti pe Luna. Halik vine in Romania direct din Rusia, unde se pregateste in cadrul programului de zbor al cosmonautilor rusi. Va zbura in cosmos in Octombrie 2008.

Ce o sa invatati la seminar:


•    Secretul succesului milionarilor

•    Cum poti sa ai libertate financiara.

•    Ce inseamna " Cancer financiar"?  

•    Cum functioneaza sistemul financiar global  

•    Cum fac bancile banii

•    Cum poti sa castigi la bursa indiferent de starea pietei  

•    Despre Universitatea de Succes, un altfel de educatieUn bilet costa 47 ron, iar cel de-al doilea este GRATUIT! Inscrierea se face pe site-ul www.success-success.com . Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1664 ori