Seitan: salariile bugetarilor vor creste in 2011

Joi, 19 August 2010, ora 13:19
1732 citiri
Seitan: salariile bugetarilor vor creste in 2011

Salariile in sectorul bugetar vor creste, in 2011, insa nu toti functionarii vor recupera cele 25 de procente pierdute anul acesta, cresterea fiind mai mare pentru salariile mici, a declarat, joi, la Targoviste, ministrul Muncii, Mihai Seitan, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit ministrului Muncii, salariile mici vor creste chiar si cu procente mai mari de 25%.

"Nu o sa ajungem la toata lumea la grila, dar la cei cu salarii mai mici ne apropiem mai mult de grila si cresterea va fi mai mare (…) O sa vedeti ca salariile mici, care sunt in jurul salariului minim sau peste salariul minim, o sa aiba cresteri peste 25%", a precizat Mihai Seitan.

Oficialul guvernamental a precizat ca procentele de crestere depind de mai multi factori cum ar fi restructurarile de personal, al treisprezecelea salariu si primele de vacanta.

"Anvelopa pentru anul viitor, daca n-am face nicio reducere de personal, ne-ar permite o crestere de circa 5% a salariilor.

Daca anul viitor vom restricta, in continuare, ideea unui al treisprezecelea salariu si a unor prime de vacanta vom avea inca 5%, in medie, la care vom putea adauga o crestere datorata reducerii de personal, care o facem acum, sa vedem la cat ajungem pana la sfarsitul anului", a precizat Seitan.

#bugetar, #bugetari, #salarii, #sector, #seitan , #Stiri Locuri de munca