Sandu: Personalul disponibilizat care are dreptul legal de a primi plati compensatori le va primi

Vineri, 14 August 2009, ora 14:19
1301 citiri
Sandu: Personalul disponibilizat care are dreptul legal de a primi plati compensatori le va primi

Ministrul comunicatiilor si societatii informationale, Gabriel Sandu, a declarat ca in prezent la MCSI se face o analiza a personalului, in urma careia se va sti cu exactitate numarul persoanelor care vor primi compensatii, valoarea compensatiilor precum si atributiile celor 370 ce vor ramane.

"Dintre cele 314 posturi restucturate, cine va avea drept sa primeasca plati compensatorii, va primi, cine nu, nu. In prezent facem o analiza, sa vedem exact situatia, atat a personalului, a posturilor ce vor ramane vacante, cat si a proiectelor noastre. Cred ca marti vom avea o situatie exacta si vom putea da mai multe amanunte, legate de cei ce vor pleca si de compensatiile pe care le vor primi, precum si despre persoanele ce se pot pensiona.

Asa vom stii si cine va ocupa cele 370 de posturi ramase, care le vor fi atributiile si ce salarii vor primi", a declarat, pentru NewsIn, ministrul comunicatiilor si Societatii Informationale, Gabriel Sandu.

In ceea ce priveste Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale, cea care opereaza sistemele de guvernare electronica integrate in Sistemul Electronic National (SEN), e-guvernare, si anume Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) e-licitatie, Ghiseul Virtual de Plati ghiseul.ro si Sistemul de Atribuire Electronica in Transporturi (SAET), aceasta se va desfiinta, dupa cum a anuntat ministrul Sandu in conferinta de presa de miercuri.

Locul ei va fi luat de Centrul National de Management al Societatii Informationale, care va functiona in cadrul MCSI. 

#personal, # compensatii, # atributii, # salarii , #Stiri Locuri de munca