Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Salariul minim va creste din 1 iulie la 900 de lei. Cat cresc costurile pentru angajator

Salariul minim va creste din 1 iulie la 900 de lei. Cat cresc costurile pentru angajator


Salariul minim brut pe tara va creste din 1 iulie de la 850 de lei, cat este in prezent, la 900 de lei, aceasta fiind cea de a doua majorare din acest an. Prima a avut loc pe 1 ianuarie, cand salariul minim brut a urcat de la 800 de lei la 850 de lei.

Marirea care se va aplica de luna viitoare presupune ca angajatorii vor trebui sa scoata in plus din buzunar nu doar 50 de lei pe luna, ci mai mult decat atat. "Salariul total" pe care il vor suporta pentru fiecare angajat va fi mai mare de 900 de lei.

Mai exact, acesta include taxe pe care angajatorii vor trebui sa le achite la stat pentru respectivul salariat. In plus, la toate acestea se adauga, in unele cazuri, si cheltuielile pentru transmiterea in Revisal a modificarilor salariale.

Citeste mai multe despre Salariul minim va creste din 1 iulie la 900 de lei. Cat il va costa pe angajator un angajat platit cu minimul pe economie pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1868 ori